Тимчасова зайнятість – старт для отримання постійної робот

Дата: 15.02.2024 15:57
Кількість переглядів: 132

Фото без опису

Оплачувані роботи тимчасового характеру – це один із напрямків активної співпраці служби зайнятості з роботодавцями щодо зайнятості населення, який дозволяє роботодавцю вирішити питання в необхідності залучення тимчасових працівників, а безробітним – отримати додаткову матеріальну підтримку, а можливо і постійну роботу.

Так, з початку  2024 року про потребу у виконанні робіт тимчасового характеру вже заявили 3 підприємства, які здійснюють діяльність на території  Кілійської та Вилківської територіальних громад. До виконання відповідних робіт Кілійським відділом Ізмаїльської філії Одеського ОЦЗ вже залучено 10 безробітних громадян.

Першими, в цьому році, цією послугою скористались ТОВ «Єнікіой» та ТОВ «Шевченково», у яких виникла необхідність у залученні додаткових працівників для проведення польових робіт, адже зазначені підприємства спеціалізуються на вирощуванні сільськогосподарських культур. Незабаром весна вступить в свої права.  І аграріям багато чого потрібно  зробити у своїх  господарствах підготовка сільськогосподарської техніки, угідь, внесення добрив – і це ще неповний перелік робіт, які необхідно виконати, щоб отримати добрий врожай.

          Роботи такого характеру не тільки сприяють тимчасовій зайнятості безробітних, пом’якшенню соціальної напруженості на ринку праці, а й мотивують безробітних громадян до праці та  дають шанс роботодавцю оцінити потенціальних працівників, раціонально розподілити власні кошти та використати підтримку держави.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь