І знову радісна новина у Вилківській громаді!!!

Дата: 25.04.2024 12:32
Кількість переглядів: 39

Фото без опису

 

З 20 по 25 квітня 2024 року в місті Умань проходить Кубок України з веслування на байдарках і каное серед юніорів 2006-2007 року народження. Понад 400 спортсменів з 20 областей нашої країни приймають участь в цих змаганнях.

 Перевірити свої сили вирішили також  учні Вилківської ДЮСШ, кандидати в майстри спорту, Дмитро Якушонок та Денис Овсянников, які готуються в 2024 році виступати на всеукраїнських, обласних та міжнародних змаганнях. Спортсмени приймали участь у змаганнях в байдарці-двійці на двох дистанціях. Не дивлячись на свій молодший вік, в порівнянні з іншими спортсменами, вони на дистанції 500 м зайняли 4 місце, а на дистанції  1000 м посіли 2 місце і стали срібними призерами України!!!!  

Від щирого серця вітаємо наших юних переможців і пишаємося вами!!!!

Ці змагання були складним і серйозним випробуванням, а ви проявили свою майстерність, силу й наполегливість, залишивши суперників позаду! Бажаємо нових  злетів і досягнень, спортивного азарту і витривалості, нехай кожен день наближає вас до великого успіху! 

Молодці, так тримати!

Дякуємо наставникам і тренерам Вилківської ДЮСШ, які навчають і сприяють становленню юних призерів  за самовіддану працю, цінні настанови, терпіння й величезну підтримку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь