Розставляйте пріоритети

Дата: 03.05.2024 17:00
Кількість переглядів: 42

Фото без опису

Оцініть свій список справ і переконайтеся, що ви організували його на основі важливості завдання, а не терміновості. Визначте три-чотири найважливіші завдання та виконайте їх першими — таким чином, навіть, якщо все решта піде не за планом, ви будете спокійні, що завершили найважливіше.

Один із найкращих способів організації справ — матриця Ейзенхауера, у якій завдання виписуються в один із чотирьох квадратів за характеристиками: 

  • Важливі та термінові — потрібно виконати негайно.

  • Важливі, але не термінові — відкладіть та виконайте після відповідної підготовки. Намагайтесь проводити більшу частину свого часу в цьому квадраті. Ви не так стресуєте, як у випадку нагальних справ, але ці завдання достатньо важливі, щоб розвивати вас, а до того ж переважно стосуються довгострокових цілей. 

  • Термінові, але не важливі — мінімізуйте або делегуйте їх. Як правило, це справи, які відволікають, але не сприяють вашому просуванню до цілей. 

  • Не термінові та не важливі — ці дії мають незначну цінність, якщо взагалі мають, від них потрібно максимально відмовитись.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь