ЯК ОКУПАНТИ ПЕРЕСЛІДУЮТЬ МОЛОДЬ В КРИМУ?

Дата: 09.09.2024 08:25
Кількість переглядів: 43

Фото без опису

 

В окупованому Криму не шкодують нікого. Репресії зазнають люди незалежно від віку і статі: чоловіки, жінки, молоді та старі, а також неповнолітні.

Як відомо, молодь в Україні завжди була рушієм змін, яка відстоювала і нині відстоює цінності демократії та свободи, у тому числі в окупованому Криму. На жаль, за активну громадянську позицію молоді люди зазнають страшних репресій на півострові.

За даними Кримськотатарського Ресурсного Центру політичних переслідувань з боку окупаційної влади зазнали 23 молодих людини, 19 з яких – представники корінного кримськотатарського народу.

Кримськотатарський Ресурсний Центр вважає ці дії окупантів грубим порушенням норм міжнародного права, які забороняють застосовувати окупаційне законодавство на окупованих територіях. Ця політика окупантів спрямована на залякування з метою змусити проактивну молодь покидати півострів.

#СпротивТриває


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь