Кабінет Міністрів України визнав Вилківську ОТГ спроможною

Дата: 19.03.2018 21:00
Кількість переглядів: 859

Кабінет Міністрів України визнав спроможними ще 12 об’єднаних територіальних громад Одеської області. Вибори у цих ОТГ відбулися у 2017 році. Загалом, спроможних громад у регіоні наразі налічується 23.

Про це повідомив директор департаменту економічної політики та стратегічного планування Одеської обласної державної адміністрації Дмитро Радулов, інформує прес-служба ОДА.

«Те, що ОТГ Одеської області визнані спроможними, означає, що їх локальних джерел наповнення бюджету, інфраструктурних та кадрових ресурсів достатньо, аби вирішувати питання місцевого значення. Відтак, ці громади можуть повноцінно здійснювати свої самоврядні повноваження. Також це дозволить іншим місцевим радам добровільно приєднуватися до вказаних ОТГ», — повідомив директор департаменту економічної політики та стратегічного планування Одеської обласної державної адміністрації Дмитро Радулов.

Зазначимо, згідно розпорядження №159-р Кабінету Міністрів України, спроможними визнали Березівську, Вилківську міські, Цебриківську, Авангардівську селищні, Маяківську, Яськівську, Старокозацьку, Шабівську, Знам’янську, Дальницьку, Куяльницьку та Лиманську сільські об’єднані територіальні громади.

Нагадаємо, розпорядженнями Кабінету Міністрів України від 24 травня 2017 року №348-р та від 11 жовтня 2017 року №722-р були визнані спроможними 11 об’єднаних територіальних громад Одеської області. У них відбулися вибори у 2015-2016 роках.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь