Містобудівна документація

18 Липня, 2023 р., 17:23
Заява про виконання обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту документа державного планування - детального плану території за адресою: Одеська область, Ізмаїльський район, м. Вилкове, вул. Білгородський канал, 262/1 орієнтовною площею 1,2450 га для культурно-оздоровчих потреб, рекреаційних , спортивних і туристичних цілей.
18 Липня, 2023 р., 17:19
ПОВІДОМЛЕННЯ Про початок громадського обговорення обсягу виконання стратегічної екологічної оцінки проекту документа державного планування - детального плану території за адресою: Одеська область, Ізмаїльський район, м. Вилкове, вул. Білгородський канал, 262/1 орієнтовною площею 1,2450 га для культурно-оздоровчих потреб, рекреаційних , спортивних і туристичних цілей.
22 Березня, 2023 р., 10:03
ПОВІДОМЛЕННЯ Про початок громадського обговорення обсягу виконання стратегічної екологічної оцінки проекту документа державного планування - детального плану території за адресою: Вилківська міська рада Ізмаїльського району Одеської області площею 0,3000 га для будівництва та експлуатації гідротехнічних, гідрометричних та лінійних споруд (об'єктів інженерної та транспортної і інфраструктури).
22 Березня, 2023 р., 09:57
ЗАЯВА Про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту документа державного планування - детального плану території за адресою: Вилківська міська рада Ізмаїльського району Одеської області площею 0,3000 га для будівництва та експлуатації гідротехнічних, гідрометричних та лінійних споруд (об'єктів інженерної та транспортної і інфраструктури).
10 Травня, 2022 р., 15:05
ПОВІДОМЛЕННЯ Про початок громадського обговорення обсягу виконання стратегічної екологічної оцінки проекту документу державного планування «Детальний план території Бабчук А.Л., Червяковiй I.M., Стефанчишенiй А.В. за адресою Одеська область, Ізмаїльський район, с. Приморське»
10 Травня, 2022 р., 15:04
ЗАЯВА Про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту документа державного планування «Детальний план території Бабчук А.Л., Червяковiй I.M., Стефанчишенiй А.В. за адресою Одеська область, Ізмаїльський район, с. Приморське».
18 Квітня, 2022 р., 12:19
Звіт про стратегічну екологічну оцінку та проект документа державного планування «Детальний план території для будівництва та експлуатації гідротехнічних, гідрометричних та лінійних споруд (об’єктів інженерної та транспортної інфраструктури) Вилківська міська рада Ізмаїльського району Одеської області орієнтовною площею 7 га"
18 Квітня, 2022 р., 11:37
Звіт про стратегічну екологічну оцінку та проект документа державного планування «Детальний план території для будівництва та експлуатації гідротехнічних, гідрометричних та лінійних споруд (об’єктів інженерної та транспортної інфраструктури) Вилківська міська рада Ізмаїльського району Одеської області орієнтовною площею 8 га»

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь