Оголошення

01 Жовтня, 2020 р., 15:52
Вчителі, вітаю вас! В цей день висловляю вам  безмежну подяку за те, що ви віддаєте дітям всю свою дорогоцінну душу, даруєте їм мудрість та знання, тепло та любов вашого серця. Бажаю ніколи на старіти душею, сил та наснаги, вдячних дітей та сонячних днів! Із Днем вчителя!
30 Вересня, 2020 р., 13:54
Привітання всім, хто книзі служить! Всім бажаємо миру і добра навік, Щоб кожен день був у щастя прожитий. Разом з нами книги – ваші підопічні. Щоб у вас достаток був, затишок. Щоб натхнення вас не покидало, Були, щоб улюбленими довіку. Щоб ваше серце, як вогонь палав Вітаємо з Днем бібліотек! 
25 Вересня, 2020 р., 12:26
27 вересня в Україні відзначають своє професійне свято вихователі та працівники дошкільних навчальних закладів –люди, які присвятили своє життя роботі з дітьми.
09 Вересня, 2020 р., 14:35
Згідно Закону України «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення» повідомляємо, що з метою забезпечення підприємством вимог державних стандартів до питної води ДСа-нПіН «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною» на виконання План-заходив з підготовки об’єктів підприємства до роботи в осінньо - зимовий період 2020-2021 р.р., 17 вересня 2020 року у зв’язку з проведенням планової промивки та дезінфекції резервуарів чистої води (РЧВ), вода на місто буде надаватися з 20.00 години.
07 Вересня, 2020 р., 08:57
ВІДОМОСТІ про утворення територіальних виборчих округів з виборів депутатів 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь