Оголошення

11 Серпня, 2020 р., 16:20
Одеська обласна служба зайнятості пропонує отримати одну із затребуваних на ринку праці професій в Одеському ЦПТО.
06 Серпня, 2020 р., 16:38
Центр спільних дій приймає роботи на Всеукраїнський конкурс плакатів “Твоя влада. Знай своє місце”
24 Липня, 2020 р., 14:53
Запрошуємо прийняти участь в чинному конкурсі для журналістів та ЗМІ.
13 Липня, 2020 р., 14:34
 У зв’язку з масовим відпочинком людей на водних об’єктах під час літнього сезону особливої уваги потребує питання дотримання вимог санітарного законодавства на пляжах, у рекреаційних зонах та розташованих на них об’єктах з обслуговування населення.      Для забезпечення ефективного та безпечного відпочинку населення на водних об’єктах необхідно дотримуватися наступних порад:      – при виборі місця відпочинку слід звертати увагу на облаштування пляжу, наявність сміттєзбірників, тіньових навісів, кабінок для перевдягання, фонтанчиків із підведенням питної води, організованих рятувального та медичного пунктів, а також наявність поблизу пляжу вбиральні;      – збираючись відвідати пляж, не забудьте взяти з собою достатньо питної води, капелюх, рушник, парасолю;      – не беріть з собою на відпочинок продукти, які швидко псуються;      – засмагати краще у ранкові (до 1000) та вечірні (з 1700) години під тіньовими навісами, чи парасолькою, уникаючи впливу прямого сонячного опромінення;      – у жодному випадку не використовуйте воду з водойми для пиття, полоскання рота, миття овочів і фруктів, а також посуду;      – у місцях, призначених для купання, категорично забороняється прати білизну і купати тварин;      – перебуваючи на пляжі, утримайтеся від вживання алкогольних напоїв, категорично не рекомендується купатися у стані алкогольного сп’яніння;      – не залишайте після себе сміття, зберіть та викиньте його у спеціально відведені для цього місця.
22 Червня, 2020 р., 15:51
Повідомляємо, що відповідно до чинного житлового законодавства виконавчий комітет Вилківської міської ради проводить перереєстрацію громадян, які перебувають на квартирному обліку за місцем проживання, під час якої перевіряються їх облікові дані.  
16 Червня, 2020 р., 13:48
          ДО УВАГИ РОБОТОДАВЦІВ! 6 червня набрав чинності новий порядок надання допомоги по частковому безробіттю на час карантину. Допомога тепер може виплачуватися ФОП, в тому числі які не мають найманих працівників, але є застрахованими особами (тобто сплачували ЄСВ) https://news.dtkt.ua/labor/labor-relations/62952
11 Червня, 2020 р., 16:56
За даними Українського гідрометео-рологічного центру очікується погіршення погодних умов.
09 Червня, 2020 р., 14:01
Шановні мешканці міста Вилкове та сіл Вилківської ОТГ. Дозвольте ще раз нагадати Вам про дуже небезпечну карантинну рослину – Амброзію полинолисту (Ambrosia artemisiifolia L.).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь