Новини

11 Серпня, 2018 р., 15:31
У м. Вилкове КО «Центр сталого розвитку та екологічних досліджень Дунайського регіону» на базі будівлі колишнього кінотеатру ім. Горького, розташованого по вул. Різдвяна, 14, який знаходиться на балансі Центру планується облаштування сучасного музейного візит-екоцентру.
28 Липня, 2018 р., 21:43
Щороку, починаючи з 2014 року, 30 липня світова спільнота відзначає Всесвітній день протидії торгівлі людьми, який був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН у 2013 році з метою підвищення інформованості громадськості про цю глобальну проблему і привернення уваги до тяжкого становища мільйонів жінок, чоловіків і дітей з усіх куточків світу, які стали жертвами торгівлі людьми, а також заохочення людей активно допомагати і протидіяти цьому злочину.
27 Липня, 2018 р., 19:00
У літній період в зоні ризику опиняться роботодавці, які використовують працю неповнолітніх, адже багато старшокласників хочуть заробити на канікулах (слід пам'ятати про особливості оформлення цієї категорії працівників), а також підприємства в рекреаційних зонах, що вимагають збільшення персоналу в зв'язку з туристичним сезоном. В даний час Держпраці займає досить активну позицію в боротьбі з неоформленими працівниками і «зарплатою в конвертах».
10 Липня, 2018 р., 22:21
Стихійна торгівля – це торгівля фізичними особами без відповідних дозвільних документів про якість та безпеку товарів, що реалізуються ними у невстановлених місцях (на вулицях, у дворах, на тротуарах, у скверах, парках, під’їздах) з рук, із землі, без відповідного дозволу на розміщення об’єкта торгівлі.
09 Липня, 2018 р., 19:27
8 липня 2018 року в місті Вилкове з нагоди святкування Дня рибалки проводився турнір з міні-футболу. В цьому році, на запрошення відділу культури, туризму та спорту Вилковської об’єднаної територіальної громади,   в змаганнях прийняли  участь  команди с. ДЕСАНТНЕ, с. ПРИМОРСЬКЕ, команди міста Вилкове «ВЕТЕРАН» та «КУНАШИР».
06 Липня, 2018 р., 14:31
Шановні мешканці міста Вилкове! Вилківська міська рада запрошує Вас 9 липня 2018 року о 10:00 до сесійної зали на відкрите засідання стосовно виділення частини приміщення, в якому розташована Вилківська міська бібліотека №1 під Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП)
04 Липня, 2018 р., 20:43
Щорічно 29 червня країни басейну Дунаю віддають шану одній з найбільших річкових систем Європи, що є домівкою як для багатьох людей, так і для унікального біологічного різноманіття. Тож уже 14 років поспіль в останній тиждень червня придунайські громади відзначають День Дунаю.
02 Липня, 2018 р., 20:07
З нагоди святкування 22 ї річниці Дня Конституції України, 28 червня 2018 року в спортзалі Вилковської школи-ліцей було проведено турнір з волейболу. Цього року участь в змаганнях прийняли   команди «ПРИМОРСЬКЕ»  (Приморське), «ЮНАКИ» (Вилкове), «ВЕТЕРАН» (Вилкове). 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь