Новини

28 Квітня, 2018 р., 22:07
Представники Вилківської об’єднаної територіальної громади протягом тижня відвідали заходи які сприяють ефективному розвитку, наданню публічних послуг, реалізації проектів інфраструктури та створення умов для позитивного іміджу, що визначає положення громади як бренд у суспільстві.
27 Квітня, 2018 р., 20:01
Цього року виповнилося 32 роки з дня найбільший аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Катастрофа на Чорнобильській АЕС, що перевернула весь світ, стала днем пам'яті людей, що вступили в нерівний бій з невидимим радіаційним ворогом і врятували ціною власного життя мільйони людей.
24 Квітня, 2018 р., 22:14
19 квітня в Одесі відбувся семінар “Кращі практики залучення населення ОТГ до вирішення місцевих проблем”, який провели експерти ВГО “Асоціація сприяння самоорганізації населення” в рамках проекту “Відкрита громада – сильна громада” за підтримки Реанімаційного пакету реформ.
19 Квітня, 2018 р., 19:15
Сьогодні велика українська родина проводжає своїх синів на захист країни. Багато наших бійців знаходяться в зоні бойових дій і сотні служать на благо батьківщині. Кожен із нас також може зробити свій посильний вклад у збереження незалежності й територіальної цілісності нашої держави.
13 Квітня, 2018 р., 17:32
Відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів» та Указу Президента України від 6 серпня 1998 року № 855/98 «Про День довкілля», з метою поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою населених пунктів Вилківської міської ОТГ, очищення водних джерел, збереження природо-заповідних об’єктів, поширення екологічних знань, покращення естетичного та санітарного стану прибудинкових територій і об'єктів масового перебування та відпочинку населення, озеленення територій, парків, скверів, територій підприємств, установ, організацій, незалежно від форм власності і підпорядкування, керуючись підпунктом 7 пункту «а» ст. 30, ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»
13 Квітня, 2018 р., 16:55
Шановні громадяни міста Вилкове! У зв'язку з випадками спливання підводних мін в річці Дунай, переконливо просимо при виявленні на воді металевих об'єктів сферичної форми в діаметрі близько одного метра інформувати за телефонами 101, 102! Категорично заборонено наближатися до виявлення об'єктів підвищеної небезпеки!
31 Березня, 2018 р., 12:30
 З метою підвищення рівня рухової активності, як одного із чинників здоров’я, залучення до занять оздоровчою фізкультурою, організованого Єдиного календарного плану роботи спортивних змагань Одеської області на 2018 рік та на виконання Обласної комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту в Одеській області на 2018-2020 роки,запрошуємо усіх бажаючих залучитися до проведення фізкультурно-оздоровчих, спортивних заходів «Рух заради здоров’я» протягом усього року.
30 Березня, 2018 р., 17:19
28 березня 2018 року в м.Одеса відбувся семінар –тренінг на тему «Підвищення спроможності об’єднаних територіальних громад у сфері надання публічних послуг».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь