Відділ освіти, молоді та спорту Вилківської міської ради Ізмаїльського району Одеської області

06 Червня, 2019 р., 14:35
У Вилківській музичній школі вже пройшли батьківські сбори по класах, де діти звітують своїм батькам про свої досягнення в цьому навчальному році.А зараз йдуть концерти дитячої філармонії- "ДІТИ - ДІТЯМ".Вже відбувся концерт для дітячого майданчика середній школи № 1. Попереду концерт старовинної музиці, на якому діти будуть не тількі грати старовинну музику,а й відтворювати звучання старовинних інструментів та концерт для дитячого майданчика школи- ліцею № 2.
11 Травня, 2019 р., 13:14
Рішенням конкурсної комісії (протокол №2 від 06.05.2019 р.) переможцем конкурсу на посаду директора комунальної установи "Інклюзивно-ресурсний центр " Вилківської міської ради визначено практичного психолога Стефанову Галину Володимирівну.
03 Квітня, 2019 р., 08:25
Мешканці нашого рідного краю, яким не байдужа краса нашого міста, і які є справжніми патріотами своєї маленької Батьківщини, учні та вчителі Вилківського НВК «ЗЗСО І-ІІІ ст.-ліцей» були запрошені приєднатися до щорічної екологічної акції «Рибам – чиста вода, птахам – чисте повітря, вилківцям – чисте місто», яка відбулася 1 квітня 2019 року.
26 Березня, 2019 р., 16:17
         26 березня у нашій громаді пройшов фестиваль-конкурс «Молодь обирає здоров’я» . Захід який пройшов у залі Дитячої спортивної юнацької школи, організував та провів відділ Освіти, культури, туризму, молоді та спорту.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь