Відділ освіти, молоді та спорту Вилківської міської ради Ізмаїльського району Одеської області

19 Вересня, 2019 р., 09:00
Чи може адміністрація школи без заяви вчителя початкових класів виключити з його тижневого навантаження навчальні години музики, фізичної культури та таке інше та передати їх вчителям-предметникам? Вчителя прийнято на повне навантаження
18 Вересня, 2019 р., 16:08
Закінчився капітальний ремонт у Вилківський дитячий музичній школі. Дякуємо! Дякуємо міському голові, що сприяв отриманню коштів з обласного бюджету.Дякуємо всім, хто допомогав в реалізації цього ремонту. Дякуємо підрядчику, що якісно і в строк зробили цей ремонт. Оновлена школа зустріла учнів музичної школи.
03 Вересня, 2019 р., 09:10
Це свято для всіх - хтось викладає, хтось навчається, хтось веде дитину в школу. Все починається зі школьного дзівнка...
30 Серпня, 2019 р., 14:09
     Традиційно кожен новий навчальний рік починається серпневими конференціями педагогічних працівників, які підводять підсумки роботи попереднього навчального року,  визначають  стратегічні пріоритети розвитку освіти району, шляхи їх реалізації, скеровують педагогічну спільноту до реалізації ціннісних пріоритетів особистості, суспільства, регіону.
29 Серпня, 2019 р., 08:10
З метою формування екологічної, соціальної відповідальності у молоді, дбайливого ставлення до навколишнього середовища та поширення цієї культури на всі верстви населення  27 серпня  2019 року у місті Вилкове, Одеської області відбулась міжнародна акція з прибирання прирічкової території Дельти Дунаю «Чистимо Дунай!» («We clean Danube!»).
28 Серпня, 2019 р., 14:15
Вилківська музична школа оголошує набір дітей на 2019 - 2020 уч.рік по класах фортепіано, акордеон, баян та образотворчого мистецтва.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь