Новини

06 Серпня, 2019 р., 08:42
Вже проведено оновленя кровлі комунального закладу "Вилківська дитяча музична школа Вилківської міської ради",  та триває утеплення зовнішних стін комунального закладу дошкільної освіти ясла-садок №1 «Золота рибка» Вилківської міської ради.
08 Липня, 2019 р., 09:38
Осетрова варта - це унікальний волонтерський проект Всесвітнього фонду природи WWF Україна, який не має аналогів у Європі. Його мета — залучити волонтерів до моніторингу міграції молоді червонокнижних осетрових риб від розташованих вище за течією нерестовищ та спільно з правоохоронними органами забезпечити безперешкодний її скат вниз до Чорного моря. З 24 серпня до 6 червня проходить вже третя Осетрова варта в районі міста Вилково. Які перші результати?
01 Липня, 2019 р., 08:13
«В ім’я людини та любові до рідної країни»
27 Травня, 2019 р., 16:12
До міського голови Дзядзіна М.Т. звернулась мати Єрської Юлії Олександровни, яка народила двійню з проханням зробити широкі кладки для проїзду коляскою. Депутати на сесії підтримали пропозицію міського голови про виділення коштів на будівництво кладок. Жінки-депутати на сесії привітали бабусю з народження онуків двійні. Бабуся подякувала за порозуміння, підтримку. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь