Новини

27 Травня, 2019 р., 16:12
До міського голови Дзядзіна М.Т. звернулась мати Єрської Юлії Олександровни, яка народила двійню з проханням зробити широкі кладки для проїзду коляскою. Депутати на сесії підтримали пропозицію міського голови про виділення коштів на будівництво кладок. Жінки-депутати на сесії привітали бабусю з народження онуків двійні. Бабуся подякувала за порозуміння, підтримку. 
23 Травня, 2019 р., 08:50
         У кожного міста  своя історія…. У кожного міста свої традиції… Так, і місто  Вилкове, що  називають «Українською Венецією», має своє власне давнє липованське коріння. 22 травня , в День Святого Миколая,  місто, що розташоване на березі  ріки Дунай, виповнилось 273 роки. І цей день не випадковий. Святий Миколай Чудотворець є покровителем міста.   Люди в нашому місті глибоко релігійні. Традиційно, цей день починається  зі святкового богослужіння в Миколаївській православній церкві та старообрядницькій Нікольській церкві.
22 Травня, 2019 р., 14:58
Шановна громадо!  Щиро вітаю Вас з 273-ою річницею заснування Вилкове. Від усієї душі зичу місту динамічного розвитку і процвітання! Всім мешканцям бажаю міцного здоров'я, любові, достатку, сімейного затишку, щасливої долі й Божого благословення. Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваютьсся всі заповіні мрії та сподівання. Хай наше місто завжди розвивається, а серед його жителів панують спільна злагода, взаємна повага та щира довіра.
04 Квітня, 2019 р., 10:42
       З метою збереження навколишнього середовища та ощадливого використання ресурсів задля подолання екологічних проблем і досягнення гармонії з природою, на підтримку ініціативи найбільшої та найдосвідченішої незалежної природоохоронної організації у світі - Всесвітнього фонду природи (WWF), виконком Вилківської міської ради підтримав проведення  всесвітньої акції Година Землі 2019.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь