Новини

27 Липня, 2018 р., 19:00
У літній період в зоні ризику опиняться роботодавці, які використовують працю неповнолітніх, адже багато старшокласників хочуть заробити на канікулах (слід пам'ятати про особливості оформлення цієї категорії працівників), а також підприємства в рекреаційних зонах, що вимагають збільшення персоналу в зв'язку з туристичним сезоном. В даний час Держпраці займає досить активну позицію в боротьбі з неоформленими працівниками і «зарплатою в конвертах».
10 Липня, 2018 р., 22:21
Стихійна торгівля – це торгівля фізичними особами без відповідних дозвільних документів про якість та безпеку товарів, що реалізуються ними у невстановлених місцях (на вулицях, у дворах, на тротуарах, у скверах, парках, під’їздах) з рук, із землі, без відповідного дозволу на розміщення об’єкта торгівлі.
09 Липня, 2018 р., 19:27
8 липня 2018 року в місті Вилкове з нагоди святкування Дня рибалки проводився турнір з міні-футболу. В цьому році, на запрошення відділу культури, туризму та спорту Вилковської об’єднаної територіальної громади,   в змаганнях прийняли  участь  команди с. ДЕСАНТНЕ, с. ПРИМОРСЬКЕ, команди міста Вилкове «ВЕТЕРАН» та «КУНАШИР».
06 Липня, 2018 р., 14:31
Шановні мешканці міста Вилкове! Вилківська міська рада запрошує Вас 9 липня 2018 року о 10:00 до сесійної зали на відкрите засідання стосовно виділення частини приміщення, в якому розташована Вилківська міська бібліотека №1 під Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП)
04 Липня, 2018 р., 20:43
Щорічно 29 червня країни басейну Дунаю віддають шану одній з найбільших річкових систем Європи, що є домівкою як для багатьох людей, так і для унікального біологічного різноманіття. Тож уже 14 років поспіль в останній тиждень червня придунайські громади відзначають День Дунаю.
02 Липня, 2018 р., 20:07
З нагоди святкування 22 ї річниці Дня Конституції України, 28 червня 2018 року в спортзалі Вилковської школи-ліцей було проведено турнір з волейболу. Цього року участь в змаганнях прийняли   команди «ПРИМОРСЬКЕ»  (Приморське), «ЮНАКИ» (Вилкове), «ВЕТЕРАН» (Вилкове). 
25 Червня, 2018 р., 21:14
22 червня 2018 року Вилківська міська громада вшанувала пам'ять жертвам  Другої світової війни. Пройшли мітинги біля меморіалів та пам'ятників, покладені квіти, о 10 й годині  пам'ять вшанували хвилиною мовчання. У бібліотечних закладах громади проведені тематичні бесіди, та виставки-експозиції "Ще довго пам'яттю болітиме війна" 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь