Ринок праці та зайнятість населення

31 Січня, 2022 р., 11:03
Побудова довірливих стосунків з роботодавцями, обізнаність про їх  кадрові потреби та специфіку економічної діяльності, підбір комплексу конкретних послуг відповідно до конкретного запиту  - це питання, які можуть успішно вирішуватися під час відвідування установ та підприємств консультантами роботодавця. Саме тому робочі зустрічі з роботодавцями – це одна з форм співпраці, яку активно застосовують у щоденній роботі фахівці Кілійської районної філії Одеського ОЦЗ.
28 Вересня, 2021 р., 12:28
Профорієнтаційна робота з учнівською молоддю є суттєвою складовою діяльності державної служби зайнятості. В рамках  обласної декади профорієнтації «Будуй кар’єру разом зі службою зайнятості» фахівці Кілійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості провели низку заходів. У Вилківській ОТГ відбулись два профінформаційних групових заходи «Обираємо професію разом» для учнів Вилківських ЗЗСО №1 та №2.
24 Вересня, 2021 р., 20:02
Основна мета роботи служби зайнятості – сприяння у працевлаштуванні безробітних і шукачів роботи. Для цього в арсеналі фахівців служби є чимало «інструментів». Особливе місце серед них займає ярмарок вакансій, під час якого відбувається безпосереднє спілкування роботодавців з претендентами на вільні робочі місця.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь