Ринок праці та зайнятість населення

15 Вересня, 2021 р., 14:33
Конституцією України визначено, що кожен громадянин має право на працю, що включає можливість заробляти собі на життя працею, яку він вільно обирає або на яку вільно погоджується. Загальнообов'язковим державним соціальним страхуванням гарантований соціальний захист громадян за рахунок страхових внесків (з 01.01.2011 - єдиного соціального внеску).
02 Вересня, 2021 р., 12:34
Протягом січня-серпня  2021 року послуги з питань сприяння у працевлаштуванні в Кілійській районній філії Одеського обласного центру  зайнятості отримували  більше 2000  осіб. За направленням служби зайнятості були працевлаштовані 1034 особи, з них  більше половини  -  це особи у статусі безробітного.
30 Серпня, 2021 р., 09:41
Традиційно напередодні нового навчального року, 27 серпня 2021 року,  в приміщенні будинку культури м. Вилкове відбулась Серпнева конференція педагогічних працівників закладів освіти Вилківської міської ради.
20 Серпня, 2021 р., 11:05
«Займися улюбленою справою, і ти не будеш працювати жодного дня у своєму житті», – сказав Конфуцій. Ця теза стала «червоною ниткою» профорієнтаційного заходу, який провела фахівець відділу сприяння зайнятості Кілійської районної філії Одеського ОЦЗ Любов Фьодорова. А захід був незвичний - економічна екскурсія, під час якої відбулася зустріч безробітних з Аліною Тихоновою, мешканкою м. Вилкового, безпосередньо на її робочому місці.
13 Серпня, 2021 р., 11:48
Побудова довірливих стосунків з роботодавцем, обізнаність про його кадрові потреби та специфіку економічної діяльності, підбір комплексу конкретних послуг відповідно до його запиту  - таку мету ставлять перед собою фахівці Кілійської районної філії Одеського ОЦЗ при відвідуванні підприємств.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь