Відділ праці та соціального захисту населення

31 Березня, 2018 р., 12:40
Згідно Єдиного календарного плану роботи спортивних змагань Одеської області на 2018 рік, та на виконання Обласної комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту в Одеській області на 2018-2020 роки, з метою формування родинних традицій, сприяння батьків на особистому прикладі заохочувати дітей до систематичних занять фізичною культурою і спортом, здорового способу життя, зміцнення психологічних та емоційних стосунків в сім’ї, активного сімейного дозвілля, в Одеській області проводяться спортивно-масові заходи «Мамо, тато, я – спортивна сім’я».
26 Березня, 2018 р., 18:59
24 березня 2018 року в місті Вилкове проводилась відкрита першість Вилківської об’єднаної територіальної громади з футзалу. В цьому році в змаганнях прийняли участь команди МФК«ВИЛКОВЕ», МФК«ЛІСКИ», МФК«ДЕСАНТНЕ», «ВЕТЕРАН» (Вилкове).
21 Березня, 2018 р., 15:28
Вилківська міська бібліотека №1 запрошуе всіх бажаючих хто пише вірші, оповідання, есе -  взяти участь у літературному конкурсі «Поетичний вінок Придунав'я».
19 Березня, 2018 р., 15:21
Фонд соціального страхування України інформує: Особливості видачі та оплати лікарняних по догляду за хворими дітьми В зимовий період значно зростає кількість виданих листків непрацездатності по догляду за хворими дітьми. Це пов’язано із сезонним зростанням гострих вірусних інфекцій в холодну пору року.
13 Березня, 2018 р., 13:45
Загальнообов'язкове державне соціальне страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності передбачає матеріальне забезпечення громадян у зв'язку з втратою заробітної плати (доходу) внаслідок тимчасової втрати працездатності (включаючи догляд за хворою дитиною, дитиною-інвалідом, хворим членом сім'ї), вагітності та пологів, часткову компенсацію витрат, пов'язаних із смертю застрахованої особи або членів її сім'ї за рахунок бюджету Фонду соціального страхування України, що формується шляхом сплати страхових внесків роботодавцем, громадянами, а також за рахунок інших джерел, передбачених Законом України
12 Березня, 2018 р., 17:05
                 Відповідно до частини 3 статті 24 Кодексу законів про працю в Україні (далі – КЗпП України) працівник не може бути допущений до роботи без укладення трудового договору, оформленого наказом або розпорядженням працедавця, і повідомлення органів Державної фіскальної служби про прийняття працівника на роботу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь