Новини

27 Серпня, 2019 р., 14:11
24 серпня, в День Незалежності України,  останній фестивальний акорд прозвучав у нашому унікальному містечку на березі Дунаю в оточенні прекрасних краєвидів та гостинних людей.
06 Серпня, 2019 р., 08:42
Вже проведено оновленя кровлі комунального закладу "Вилківська дитяча музична школа Вилківської міської ради",  та триває утеплення зовнішних стін комунального закладу дошкільної освіти ясла-садок №1 «Золота рибка» Вилківської міської ради.
08 Липня, 2019 р., 09:38
Осетрова варта - це унікальний волонтерський проект Всесвітнього фонду природи WWF Україна, який не має аналогів у Європі. Його мета — залучити волонтерів до моніторингу міграції молоді червонокнижних осетрових риб від розташованих вище за течією нерестовищ та спільно з правоохоронними органами забезпечити безперешкодний її скат вниз до Чорного моря. З 24 серпня до 6 червня проходить вже третя Осетрова варта в районі міста Вилково. Які перші результати?
01 Липня, 2019 р., 08:13
«В ім’я людини та любові до рідної країни»

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь