Новини

27 Травня, 2019 р., 16:12
До міського голови Дзядзіна М.Т. звернулась мати Єрської Юлії Олександровни, яка народила двійню з проханням зробити широкі кладки для проїзду коляскою. Депутати на сесії підтримали пропозицію міського голови про виділення коштів на будівництво кладок. Жінки-депутати на сесії привітали бабусю з народження онуків двійні. Бабуся подякувала за порозуміння, підтримку. 
23 Травня, 2019 р., 08:50
         У кожного міста  своя історія…. У кожного міста свої традиції… Так, і місто  Вилкове, що  називають «Українською Венецією», має своє власне давнє липованське коріння. 22 травня , в День Святого Миколая,  місто, що розташоване на березі  ріки Дунай, виповнилось 273 роки. І цей день не випадковий. Святий Миколай Чудотворець є покровителем міста.   Люди в нашому місті глибоко релігійні. Традиційно, цей день починається  зі святкового богослужіння в Миколаївській православній церкві та старообрядницькій Нікольській церкві.
22 Травня, 2019 р., 14:58
Шановна громадо!  Щиро вітаю Вас з 273-ою річницею заснування Вилкове. Від усієї душі зичу місту динамічного розвитку і процвітання! Всім мешканцям бажаю міцного здоров'я, любові, достатку, сімейного затишку, щасливої долі й Божого благословення. Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваютьсся всі заповіні мрії та сподівання. Хай наше місто завжди розвивається, а серед його жителів панують спільна злагода, взаємна повага та щира довіра.
04 Квітня, 2019 р., 10:42
       З метою збереження навколишнього середовища та ощадливого використання ресурсів задля подолання екологічних проблем і досягнення гармонії з природою, на підтримку ініціативи найбільшої та найдосвідченішої незалежної природоохоронної організації у світі - Всесвітнього фонду природи (WWF), виконком Вилківської міської ради підтримав проведення  всесвітньої акції Година Землі 2019.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь