Новини

04 Грудня, 2019 р., 14:56
4 грудня у Вилківській  ОТГ Одеської області відкрився сучасний Центр надання адміністративних послуг, а також два віддалені робочі місця адміністраторів ЦНАП у селі Десантне та селі Мирне. Ці три точки доступу до якісних адмінпослуг забезпечать кожного мешканця Виклівської ОТГ доступом до необхідних послуг.  147 послуг в основному офісі ЦНАП та 69 на ВРМ. Цей чудовий результат став можливим завдяки активності громади, а також підтримки держави і міжнародних партнерів. Важливо наголосити, що приміщення ЦНАП є доступним для всіх мешканців, включно з людьми з інвалідністю та батьків з дитячими візочками. Тепер кожен мешканець відчує зміни завітавши до оновленого ЦНАП, отримає якісні послуги і натхнення на подальші зміни та покращення життя міста та країни. Всі працівники пройшли тренінги з підвищення кваліфікації, спеціально розроблені українськими, шведськими та естонськими експертами Програми «U-LEAD з Європою». Однією з цілей Програми «U-LEAD з Європою» є покращення якості надання адміністративних послуг у громадах та містах України через створення та модернізації належних ЦНАП.
22 Листопада, 2019 р., 16:48
В сільської бібліотеці с.Мирне спільно з Будинком культури проведена бесіда«Сини небесної сотні». Під час заходу присутні повернулися у ті трагічні 2013-2014 р.р. Дізнались про реальні події, які відбувалися на Майдані і мали змогу більш детальніше дізнатися про початок Революції Гідності та її героїв. 
21 Листопада, 2019 р., 13:59
Виконавчий комітет Вилківської міської ради з метою всебічного інформування населення надає інформаційний матеріал, щодо виходу в обіг нової банкомати номіналом 1000 (тисяча) гривень.
20 Листопада, 2019 р., 14:09
Для підвищення рівня правової культури читачів бібліотеки, інформованості молоді про їхні конституційні права та обов’язки, можливості їх реалізації та захисту, 16 листопада у сільській  бібліотеці с.Мирне проведена бесіда-обговорення: «Чи знаєш ти свої права?» Вчитель історії Нагорна Людмила Федотівна розповіла про права дитини в нашій країні та країнах світу, про історію створення «Декларації прав людини», нагадала що 20 листопада – Всесвітній день дитини, а 30 років тому прийнята «Конвенція прав дитини.
08 Листопада, 2019 р., 09:42
Музична школа вітає усіх працівників культури зі святом. Працівникі культури - це ті люди, які привносять в наше життя мистецтво, творчість, гармонію і красу. Тому в це свято хочеться побажати  залишатися натхненними, чуйними і креативними. Нехай фантазія ніколи не вичерпується, робота приносить вам задоволення, проект    рясніють новими ідеями, а життя вирує на повну силу!
17 Жовтня, 2019 р., 08:26
Старостою села Десантне Аністратенко Михайлом Івановичем, сумісно з виконкомом Вилківської міської ради, організовані та проведені урочисті проводи призовників до лав Збройних сил України, яким були вручені пам'ятні подарунки.
27 Вересня, 2019 р., 08:33
Щиро вітаю Вас із професійним святом! Висловлюю Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей – найменших мешканців нашої громади і рідного краю. Ваші серця завжди наповнені співчуттям, добротою, а обличчя освітлені милою посмішкою. Цими чудовими якостями Ви ділитесь із своїми вихованцями. Вам вони вірять, Вас вони люблять і шанують. Бажаю Вам міцного здоров’я, творчого вогнику, щедрості серця, здійснення найсокровенніших мрій. Дай Вам, Бог, на землі ще багато світлих днів і щасливих років! Нехай Вам завжди всміхається доля. Пам’ятайте, що без Вас цей світ буде набагато гіршим, адже саме дошкільники дають надію людству на щасливе дитинство.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь