Новини

25 Березня, 2020 р., 12:53
МОЗ повідомляє, якщо у вас є ознаки гострого респіраторного захворювання, – телефонуйте до свого сімейного лікаря. Екстрена медична допомога виїжджає тільки на ургентні випадки. Медичні працівники екстреної допомоги НЕ будуть проводити тест на COVID-19.
24 Березня, 2020 р., 11:52
У зв’язку з настанням весняно-літнього періоду, підвищенням температури навколишнього середовища, щорічно відзначається збільшення кількості пожеж. Як правило, в цей період відбувається прибирання територій та приватних домоволодінь.
20 Березня, 2020 р., 15:55
Влада докладає максимально зусиль для організації повернення громадян України на Батьківщину. Про це на брифінгу повідомив Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба. Він зазначив, що МЗС, Мінінфраструктури спільно з компанією SkyUp домовилися про нерегулярні повернення літаками зі списку міст. 
20 Березня, 2020 р., 15:37
Сегодня, Шевченковским районным судом города Киева было рассмотрено дело о нарушении правил карантина людей. Об этом сообщает Цензор.НЕТ со ссылкой на пресс-службу суда.
19 Березня, 2020 р., 16:58
   До уваги ФОП! Зверніть увагу! На період здійснення заходів, спрямованих на запобігання COVID-19, Верховна Рада на позачерговому засіданні 17 березня ухвалила за основу та в цілому закон про внесення змін до Податкового кодексу та інших законів про підтримку платників податків.
19 Березня, 2020 р., 16:45
ПАМ’ЯТКА ДЛЯ ВІДВІДУВАЧІВ ТА АДМІНІСТРАЦІЇ ЗАКЛАДІВ ТОРГІВЛІ, АПТЕК, ЗАПРАВОЧНИХ СТАНЦІЙ ЩОДО ПРОФІЛАКТИКИ РОЗПОВСЮДЖЕННЯ РЕСПІРАТОРНОЇ ІНФЕКЦІЇ СОVID-19  
19 Березня, 2020 р., 15:53
З 12 березня в Україні запроваджено тритижневий карантин та низка інших обмежувальних заходів через пандемію коронавірусу.
19 Березня, 2020 р., 15:48
Державна прикордонна служба України постійно відслідковує ситуацію на державному кордоні, в тому числі проводить роботу, аби забезпечити доставку українців додому, які знаходяться на суміжній стороні без транспортних засобів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь