ІЗМАЇЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ ВІДДІЛ №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області

19 Травня, 2022 р., 14:18
У невичерпній спадщині духовної культури українського народу є особлива, винятково важлива її частина – вишивка. Вона – безцінний скарб українського народу. Із знанням свого родоводу, історії рідного краю починається людина. Мамина пісня, батькова хата, дідусева казка, бабусина вишиванка – все це родовідна пам’ять. Вишиванку називають "кодом української нації" через особливі візерунки, кожен з яких несе свій сенс. Українська вишиванка – це свого роду символ, який пройшов крізь покоління, єднає рід і вшановується як святиня. Маючи таку красу, ми отримуємо енергію наших предків, пишаємось минулим та гордо дивимось у майбутнє. Під час війни Всесвітній день вишиванки в Україні відзначають по-особливому.
29 Березня, 2022 р., 08:21
СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ПРОПОНУЄ ПРОФЕСІЙНЕ НАВЧАННЯ Запрошуємо отримати актуальні на ринку праці професії, або вдосконалити професійні навички в Одеському центрі професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.
14 Лютого, 2022 р., 16:32
       Питання зайнятості завжди було і залишається одним із актуальних в житті людини, а для підлітків воно стоїть найбільш гостро, оскільки потрібно не тільки знайти роботу, але і обрати для себе майбутню професію. На особливому контролі у відділі пробації знаходиться молодь віком до 18 років. Тому саме сприяння працевлаштуванню молоді, які мають проблеми з законом та знаходяться на обліку в Ізмаїльському районному відділі №2 з питань пробації   є одним із пріоритетних напрямків в спільній роботі відділу з питань пробації та Кілійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості.
07 Лютого, 2022 р., 09:09
Матеріальний достаток — один з основних мотивів, що спонукають людей шукати роботу. Гроші дозволяють людині задовольняти найрізноманітніші свої потреби. Часто відсутність постійного місця роботи та офіційних джерел доходів, які необхідні для задоволення життєвих потреб людини, є причиною протиправної поведінки. Тому надання інформаційних послуг є необхідним у профілактиці вчинення правопорушень. З метою розширення уявлень суб’єктів пробації про загальні питання зайнятості, що в подальшому сприятиме їх працевлаштуванню, працівниками Ізмаїльського районного відділу №2 філії  Центру пробації в Одеській області та Кілійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості  було організовано та проведено інформаційний семінар із загальних питань зайнятості. Завідувач сектору профорієнтації місцевої філії Одеського обласного центру зайнятості Зінаїда Рождественська підкреслила, що, шукаючи роботу, перш за все необхідно усвідомити, що  перший ринковий продукт – це сама людина, тому надзвичайно важливо правильно позиціонувати себе на ринку праці, щоб гармонійно вписати свою кандидатуру у «контекст» запропонованих вакансій. Під час заходу від фахівця філії суб’єкти пробації дізналися  про етапи підготовки та структуру співбесіди з роботодавцем, отримали рекомендації щодо поведінки і стилю спілкування. Присутніх було проінформовано про права та обов’язки у сфері реалізації права на працю, можливості та послуги державної служби зайнятості, ознайомлення з актуальними вакансіями та перспективами працевлаштування, наведено яскраві приклади з роботи. Даний захід проведено з дотриманням усіх карантинних норм.
08 Грудня, 2021 р., 16:17
Зрозуміло, що неможливо змусити людину жити здоровим і гармонійним життям, якщо він цього не хоче, але можливо допомогти йому усвідомити відповідальність за своє життя і поставити його в ситуацію вільного вибору. Інакше кажучи, сформувати його соціальну компетенцію. Саме діяльність працівників пробації полягає в захисті суспільства, попередженні повторних злочинів, сприянні реінтеграції правопорушника в суспільство. Для здійснення своїх завдань органи пробації залучають волонтерів. Волонтери Ізмаїльського районного відділу №2 з питань пробації (колишнього Кілійського районного) дуже відповідально  відносяться до своєї діяльності у відділі пробації, адже робота з засудженими вимагає професійного системного підходу до кожного підоблікового. Тому, вже традиційно у грудні працівники Ізмаїльського районного відділу №2 з питань пробації зустрічаються зі своїми волонтерами, аналізують результати сумісної праці за рік та планують роботу на майбутнє. Волонтери відділу  - це педагоги та громадські діячі з великим професійним та життєвим досвідом, які постійно займаються самоосвітою, тому в планах сумісної роботи є вивчання та використовування цінного міжнародного та вітчизняного досвіду з питань волонтерського руху в пробації; нових форм та методів волонтерської діяльності, співпраця з державними та громадськими організаціями і установами району в галузі соціальної роботи зі суб’єктами пробації; розробка нових проектів та подальша реалізація існуючих проектів щодо організації зайнятості дітей та молоді для розвитку їх самостійної пізнавальної діяльності, профілактики шкідливих звичок, виховання здорового способу життя.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь