ІЗМАЇЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ ВІДДІЛ №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області

09 Вересня, 2022 р., 15:40
 Людина не народжується злочинцем, а стає ним через певні життєві обставини. Часто діти і підлітки думають, що за скоєний ними злочин ніякої відповідальності не буде, бо вони ще неповнолітні. Проте гуманне ставлення до дітей у суспільстві аж ніяк не означає, що треба потурати їм у всьому. Навпаки, слід працювати над тим, аби людина зважувала на свої помилки і більше їх не повторювала.
07 Вересня, 2022 р., 12:45
За період дії воєнного стану законодавство України зазнає змін, які стосуються різних сфер нашого життя, тому в умовах широкомасштабної війни рф проти України можливість отримати безоплатну правову допомогу від держави є дуже актуальним. У громадян виникають питання не лише щодо оформлення соціальної допомоги, але й щодо офіційного працевлаштування, оформлення пенсії, отримання домедичної та медичної допомоги за місцем перебування, стягнення аліментів, оформлення спадщини тощо, тобто під час війни у людей виникає безліч правових питань, на які потрібні швидкі відповіді. Одним із принципів надання безоплатної правової допомоги є її доступність для всіх осіб, які мають право на її отримання. Аби цим правом могли скористатись особи, які перебувають на обліку в уповноважених органах з питань пробації, працівниками Ізмаїльського районного відділу №2 філії «Центру пробації» в Одеській області спільно з фахівцем місцевого бюро правової допомоги відновлено консультування-офлайн осіб, засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі. 
30 Травня, 2022 р., 13:10
У дев’яносто шостий день війни як і кожний Українець мешканці Кілійської громади з надією сподіваються на закінчення війни та роблять все для порятунку рідної землі. Впевнені: Перемога за нами! Наші дітки будуть жити у вільній і сильній, незалежній Україні! Юні Кілійці, серед яких і діти працівників Ізмаїльського районного відділу №2 з питань пробації та неповнолітні суб’єкти пробації відділу підтримують захисників України своїми малюнками. «Ми за мир! Повертайтесь живими!», «Діти Бессарабії Українським воїнам», «Ми переможемо – Перемога за нами!», «Із мрією в серці!». Так у своїх роботах вони втілюють любов до України та її захисників, зображують свої мрії про мирне небо та хочуть пришвидшити перемогу України.
20 Травня, 2022 р., 11:54
  На хід весняної посівної кампанії зазвичай впливає погода, ціни на засоби захисту рослин, пальне, насіння та наявність обігових коштів у аграріїв.
19 Травня, 2022 р., 14:18
У невичерпній спадщині духовної культури українського народу є особлива, винятково важлива її частина – вишивка. Вона – безцінний скарб українського народу. Із знанням свого родоводу, історії рідного краю починається людина. Мамина пісня, батькова хата, дідусева казка, бабусина вишиванка – все це родовідна пам’ять. Вишиванку називають "кодом української нації" через особливі візерунки, кожен з яких несе свій сенс. Українська вишиванка – це свого роду символ, який пройшов крізь покоління, єднає рід і вшановується як святиня. Маючи таку красу, ми отримуємо енергію наших предків, пишаємось минулим та гордо дивимось у майбутнє. Під час війни Всесвітній день вишиванки в Україні відзначають по-особливому.
29 Березня, 2022 р., 08:21
СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ПРОПОНУЄ ПРОФЕСІЙНЕ НАВЧАННЯ Запрошуємо отримати актуальні на ринку праці професії, або вдосконалити професійні навички в Одеському центрі професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.
14 Лютого, 2022 р., 16:32
       Питання зайнятості завжди було і залишається одним із актуальних в житті людини, а для підлітків воно стоїть найбільш гостро, оскільки потрібно не тільки знайти роботу, але і обрати для себе майбутню професію. На особливому контролі у відділі пробації знаходиться молодь віком до 18 років. Тому саме сприяння працевлаштуванню молоді, які мають проблеми з законом та знаходяться на обліку в Ізмаїльському районному відділі №2 з питань пробації   є одним із пріоритетних напрямків в спільній роботі відділу з питань пробації та Кілійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості.
07 Лютого, 2022 р., 09:09
Матеріальний достаток — один з основних мотивів, що спонукають людей шукати роботу. Гроші дозволяють людині задовольняти найрізноманітніші свої потреби. Часто відсутність постійного місця роботи та офіційних джерел доходів, які необхідні для задоволення життєвих потреб людини, є причиною протиправної поведінки. Тому надання інформаційних послуг є необхідним у профілактиці вчинення правопорушень. З метою розширення уявлень суб’єктів пробації про загальні питання зайнятості, що в подальшому сприятиме їх працевлаштуванню, працівниками Ізмаїльського районного відділу №2 філії  Центру пробації в Одеській області та Кілійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості  було організовано та проведено інформаційний семінар із загальних питань зайнятості. Завідувач сектору профорієнтації місцевої філії Одеського обласного центру зайнятості Зінаїда Рождественська підкреслила, що, шукаючи роботу, перш за все необхідно усвідомити, що  перший ринковий продукт – це сама людина, тому надзвичайно важливо правильно позиціонувати себе на ринку праці, щоб гармонійно вписати свою кандидатуру у «контекст» запропонованих вакансій. Під час заходу від фахівця філії суб’єкти пробації дізналися  про етапи підготовки та структуру співбесіди з роботодавцем, отримали рекомендації щодо поведінки і стилю спілкування. Присутніх було проінформовано про права та обов’язки у сфері реалізації права на працю, можливості та послуги державної служби зайнятості, ознайомлення з актуальними вакансіями та перспективами працевлаштування, наведено яскраві приклади з роботи. Даний захід проведено з дотриманням усіх карантинних норм.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь