ІЗМАЇЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ ВІДДІЛ №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області

09 Вересня, 2022 р., 15:40
 Людина не народжується злочинцем, а стає ним через певні життєві обставини. Часто діти і підлітки думають, що за скоєний ними злочин ніякої відповідальності не буде, бо вони ще неповнолітні. Проте гуманне ставлення до дітей у суспільстві аж ніяк не означає, що треба потурати їм у всьому. Навпаки, слід працювати над тим, аби людина зважувала на свої помилки і більше їх не повторювала.
07 Вересня, 2022 р., 12:45
За період дії воєнного стану законодавство України зазнає змін, які стосуються різних сфер нашого життя, тому в умовах широкомасштабної війни рф проти України можливість отримати безоплатну правову допомогу від держави є дуже актуальним. У громадян виникають питання не лише щодо оформлення соціальної допомоги, але й щодо офіційного працевлаштування, оформлення пенсії, отримання домедичної та медичної допомоги за місцем перебування, стягнення аліментів, оформлення спадщини тощо, тобто під час війни у людей виникає безліч правових питань, на які потрібні швидкі відповіді. Одним із принципів надання безоплатної правової допомоги є її доступність для всіх осіб, які мають право на її отримання. Аби цим правом могли скористатись особи, які перебувають на обліку в уповноважених органах з питань пробації, працівниками Ізмаїльського районного відділу №2 філії «Центру пробації» в Одеській області спільно з фахівцем місцевого бюро правової допомоги відновлено консультування-офлайн осіб, засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі. 
30 Травня, 2022 р., 13:10
У дев’яносто шостий день війни як і кожний Українець мешканці Кілійської громади з надією сподіваються на закінчення війни та роблять все для порятунку рідної землі. Впевнені: Перемога за нами! Наші дітки будуть жити у вільній і сильній, незалежній Україні! Юні Кілійці, серед яких і діти працівників Ізмаїльського районного відділу №2 з питань пробації та неповнолітні суб’єкти пробації відділу підтримують захисників України своїми малюнками. «Ми за мир! Повертайтесь живими!», «Діти Бессарабії Українським воїнам», «Ми переможемо – Перемога за нами!», «Із мрією в серці!». Так у своїх роботах вони втілюють любов до України та її захисників, зображують свої мрії про мирне небо та хочуть пришвидшити перемогу України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь