ІЗМАЇЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ ВІДДІЛ №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області

24 Вересня, 2021 р., 20:04
       Одним з чинників, які здійснюють негативний вплив на розвиток нашого суспільства і держави, нині є високий рівень злочинності. Це негативно впливає на безпеку людей, їх життєдіяльність, нормальні відносини в родинах та суспільстві.
24 Вересня, 2021 р., 20:03
       Пробація працює з людьми, які засуджені до покарань не пов’язаних з позбавленням волі. Програма пробації включає цілий комплекс засобів для того, щоб людина могла налагодити нормальне життя. Це і лікування від алко- та наркозалежності, і допомога в пошуках роботи та житла, і психологічна допомога. В рамках наглядової пробації фахівці органів пробації  стежать за тим, як порушник виконує обов’язки, покладені на нього рішенням суду, а також усувають ризики повернення його до старого способу життя.
24 Вересня, 2021 р., 19:51
 За ініціативи начальника Ізмаїльського районного відділу №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області Людмили Дрібноход проведено робочу зустріч з керівником Кілійської організації Товариства Червоного Хреста України Валентиною Мажаровою та волонтерами цієї громадської організації.
10 Вересня, 2021 р., 11:53
       В рамках здійснення наглядової пробації, з метою сприяння усвідомленню суб’єктами пробації проблеми насилля в їх сім’ях, ознайомлення з правовими нормами, що захищають право громадянина на свободу від усіх форм насилля працівники Ізмаїльського районного відділу №2 з питань пробації провели інформаційно-просвітницький захід з молодою сім’єю суб’єкта пробації за темою «Сім’я  - простір без насильства».
10 Вересня, 2021 р., 11:51
        10 вересня - Всесвітній день запобігання самогубствам
02 Вересня, 2021 р., 12:38
       Сьогодні, 1 вересня 2021 року Вилківська дитячо-юнацька спортивна школа відзначає своє тридцятиріччя з дня заснування!
26 Серпня, 2021 р., 08:53
    В рамках здійснення наглядової пробації доволі часто виникають ситуації, пов’язані з діяльністю органу реєстрації актів цивільного стану (скорочено РАЦС), у функції якого входять реєстрація народження, смерті, одруження, розірвання шлюбу, встановлення батьківства, зміни прізвища, імені, по батькові, також приймають і розглядають заяви громадян про внесення змін, доповнень, поновлення, а також анулювання записів актів громадянського стану. Ізмаїльський районний відділ №2 філії ДУ «Центр пробації» в Одеській області плідно взаємодіє з Кілійським районним відділом РАЦСу, працівники якого завжди відгукуються на прохання відділу - надають якісні консультації та допомагають суб’єктам пробації вирішити проблемні питання, які належать до їх компетенції.  Так, у серпні поточного року начальником Кілійського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Ізмаїльському районі Одеської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) Ольгою Бошковою було проведено робочу зустріч з інспектором районного відділу з питань пробації Ольгою Журжею, під час якої був визначений  алгоритм сумісних дій з надання послуг РАЦСу підобліковим пробації. Також було отримано консультацію щодо реєстрації народження дитини та встановлення батьківства громадянином Б., поновлення свідоцтва про шлюб громадянина К., які є суб’єктами пробації.
19 Серпня, 2021 р., 16:51
      З метою національно-патріотичного виховання громадян, в рамках відзначення Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці Незалежності України в комунальному закладі «Кілійська публічна бібліотека» для підоблікових Ізмаїльського районного відділу №2 бібліотекарем сектору обслуговування Ольгою Чебан був проведений огляд книжкової виставки «Горнусь до тебе, Україно» та перегляд літератури, матеріали якої розкривають історію появи українського національного прапора, його використання в Україні у різні історичні періоди, ставлення до державної символіки в наш час. Також присутні були ознайомлені з цікавими фактами з історії України, з основними подіями, пов’язаними із проголошенням незалежності і тим, які кроки зробила наша країна, щоб здобути державну незалежність.
19 Серпня, 2021 р., 16:49
        Одним із вагомих важелів для ресоціалізації засуджених під час здійснення заходів наглядової пробації є пошук роботи, підбір найбільш підходящого для суб’єкту пробації варіанту роботи. Відповідно, найважливішим кроком у цьому процесі є вивчення та опрацювання сучасних джерел вакансій. Певні навички такої діяльності безробітні і шукачі отримують під час проведення профорієнтаційних семінарів, які з ними проводять постійні партнери Ізмаїльського відділу пробації №2 фахівці Кілійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості. Черговий захід «Сучасні джерела пошуку роботи» завідувач сектору профорієнтації Зінаїда Рождественська провела у форматі майстер-класу для  підоблікових відділу пробації. Вона покроково розповіла про принципи пошуку роботи. Під час групової роботи учасники заходу ознайомилися з оновленим сервісом служби зайнятості, із сучасними вимогами роботодавців до працівників, аналізували різні джерела вакансій, підбираючи найбільш дієві для себе, щоб успішно та якомога швидше працевлаштуватись. Учасники майстер-класу під час практичних вправ визначали переваги та недоліки різних джерел інформації про вакансії, ділилися власним досвідом та  методами відпрацювання отриманої інформації.
19 Серпня, 2021 р., 16:46
          На сьогоднішній час інститут пробації в Україні динамічно розвивається: запроваджуються нові інструменти роботи з правопорушниками, розширюється коло дій та заходів виховного впливу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь