ІЗМАЇЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ ВІДДІЛ №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області

26 Серпня, 2021 р., 08:53
    В рамках здійснення наглядової пробації доволі часто виникають ситуації, пов’язані з діяльністю органу реєстрації актів цивільного стану (скорочено РАЦС), у функції якого входять реєстрація народження, смерті, одруження, розірвання шлюбу, встановлення батьківства, зміни прізвища, імені, по батькові, також приймають і розглядають заяви громадян про внесення змін, доповнень, поновлення, а також анулювання записів актів громадянського стану. Ізмаїльський районний відділ №2 філії ДУ «Центр пробації» в Одеській області плідно взаємодіє з Кілійським районним відділом РАЦСу, працівники якого завжди відгукуються на прохання відділу - надають якісні консультації та допомагають суб’єктам пробації вирішити проблемні питання, які належать до їх компетенції.  Так, у серпні поточного року начальником Кілійського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Ізмаїльському районі Одеської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) Ольгою Бошковою було проведено робочу зустріч з інспектором районного відділу з питань пробації Ольгою Журжею, під час якої був визначений  алгоритм сумісних дій з надання послуг РАЦСу підобліковим пробації. Також було отримано консультацію щодо реєстрації народження дитини та встановлення батьківства громадянином Б., поновлення свідоцтва про шлюб громадянина К., які є суб’єктами пробації.
19 Серпня, 2021 р., 16:51
      З метою національно-патріотичного виховання громадян, в рамках відзначення Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці Незалежності України в комунальному закладі «Кілійська публічна бібліотека» для підоблікових Ізмаїльського районного відділу №2 бібліотекарем сектору обслуговування Ольгою Чебан був проведений огляд книжкової виставки «Горнусь до тебе, Україно» та перегляд літератури, матеріали якої розкривають історію появи українського національного прапора, його використання в Україні у різні історичні періоди, ставлення до державної символіки в наш час. Також присутні були ознайомлені з цікавими фактами з історії України, з основними подіями, пов’язаними із проголошенням незалежності і тим, які кроки зробила наша країна, щоб здобути державну незалежність.
19 Серпня, 2021 р., 16:49
        Одним із вагомих важелів для ресоціалізації засуджених під час здійснення заходів наглядової пробації є пошук роботи, підбір найбільш підходящого для суб’єкту пробації варіанту роботи. Відповідно, найважливішим кроком у цьому процесі є вивчення та опрацювання сучасних джерел вакансій. Певні навички такої діяльності безробітні і шукачі отримують під час проведення профорієнтаційних семінарів, які з ними проводять постійні партнери Ізмаїльського відділу пробації №2 фахівці Кілійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості. Черговий захід «Сучасні джерела пошуку роботи» завідувач сектору профорієнтації Зінаїда Рождественська провела у форматі майстер-класу для  підоблікових відділу пробації. Вона покроково розповіла про принципи пошуку роботи. Під час групової роботи учасники заходу ознайомилися з оновленим сервісом служби зайнятості, із сучасними вимогами роботодавців до працівників, аналізували різні джерела вакансій, підбираючи найбільш дієві для себе, щоб успішно та якомога швидше працевлаштуватись. Учасники майстер-класу під час практичних вправ визначали переваги та недоліки різних джерел інформації про вакансії, ділилися власним досвідом та  методами відпрацювання отриманої інформації.
19 Серпня, 2021 р., 16:46
          На сьогоднішній час інститут пробації в Україні динамічно розвивається: запроваджуються нові інструменти роботи з правопорушниками, розширюється коло дій та заходів виховного впливу.
05 Серпня, 2021 р., 08:37
Основним ресурсом громади є її мешканці. На різних етапах життя будь-хто з мешканців громади може потрапити у складні життєві обставини та потребувати професійної соціальної підтримки для їх подолання. З метою інформування суб’єктів пробації про спектр надання соціальних послуг та про можливості і порядок їх отримання 4 серпня 2021 року працівники Кілійського районного відділу з питань пробації та фахівці КУ Центру надання соціальних послуг Кілійської міської ради організували та провели сумісний захід, під час якого виконуюча обов’язки директора Центру Кілійської міської ради Наталя Попаз зазначила, що Центр надання соціальних послуг є комплексним закладом соціального захисту населення, підрозділи якого провадять соціальну роботу та надають соціальні послуги особам чи сім’ям, які належать до вразливих груп населення та перебувають у складних життєвих обставинах. Присутні були ознайомлені з переліком послуг та умовами їх отримання. Так, Центр Кілійської громади надає такі соціальні послуги, як підтримане проживання; соціальна адаптація; соціальна інтеграція та реінтеграція; надання притулку; екстрене (кризове) втручання; консультування; соціальний супровід; представництво інтересів; посередництво (медіація); соціальна профілактика; натуральна допомога; фізичний супровід осіб з інвалідністю, догляд та виховання дітей в умовах, наближених до сімейних; супровід під час інклюзивного навчання; інформування та інші послуги.
28 Липня, 2021 р., 16:16
Торгівля людьми – одна з найбільш актуальних проблем сучасності. Жертвами сучасних форм рабства в усьому світі щорічно стають мільйони людей. Окрім економічних, політичних причин, росту безробіття, які змушують шукати роботу за кордоном або в різних регіонах своєї країни, важливими факторами, що сприяють торгівлі людьми, є відсутність достовірної інформації про можливості працевлаштування,  незнання своїх прав.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь