ІЗМАЇЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ ВІДДІЛ №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області

06 Грудня, 2021 р., 09:45
         В Україні 3 грудня відзначають Міжнародний День людей з інвалідністю, який було засновано в 1992 році Генеральною Асамблеєю ООН.
03 Грудня, 2021 р., 08:47
     Волонтери (добровольці) - це люди, які свій вільний час витрачають на благо суспільства. Всесвітній день волонтера Генеральна Асамблея ООН в 1985 році запропонувала урядам щорічно відзначати 5 грудня.
02 Грудня, 2021 р., 16:43
        Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою. Ізмаїльський районний відділ№2 з питань пробації разом зі своїми постійними партнерами активно приєднуються до цієї важливої для мешканців громад Ізмаїльського району справи. Так, 1 грудня 2021 року суб’єкти пробації Кілійської та Вилківської громад взяли участь у засіданні «круглого столу» на тему  «Насильству – ні!», проведеному на базі Кілійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості. Організаторами цього інформаційно-просвітницького заходу стали Ізмаїльський районний відділ №2 філії державної установи «Центр пробації» в Одеській області, відділ соціального захисту населення виконавчого комітету Кілійської міської ради та сектор превенції відділу поліції №1 РВП ГУНП в Одеській області. Присутні обговорили такі нагальні питання, як подолання та попередження насилля в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок, підвищення рівня обізнаності населення щодо можливості отримати допомогу.
02 Грудня, 2021 р., 11:15
     1 грудня вся світова спільнота відзначає Всесвітній День боротьби зі СНІДом. Цього дня людство згадує про те, яку серйозну загрозу для життя людей несе ця глобальна проблема. Всесвітній День боротьби зі СНІДом став одним із найбільш визнаних міжнародних днів здоров’я і можливістю підвищити рівень обізнаності про це захворювання і його профілактику. «Хто попереджений – той захищений» - під таким гаслом 1 грудня суб’єкти пробації, підоблікові Ізмаїльського районного відділу №2 з питань пробації взяли участь у семінарі та засіданні «круглого столу». Організаторами цього інформаційно-просвітницького заходу стали працівники відділу пробації.  Даний захід мав на меті ще раз інформувати засуджених Кілійської і Вилківської громад про проблему ВІЛ-інфекції/СНІДу, нагадати про те, що ця проблема стосується кожного, що можна попередити інфікування через обрання альтернативних шляхів поведінки (культура сексуальних відносин, дотримання здорового способу життя тощо) та виховати толерантне ставлення до ВІЛ-позитивних людей у суспільстві.
25 Листопада, 2021 р., 14:35
      «Володіти цифровими навичками — це вимога сьогодення. Сучасним держслужбовцям необхідні компетенції для належного втілення цифрових змін, адже технології розвиваються надшвидкими темпами. Стрімке розповсюдження цифрових технологій на ринку праці і в суспільстві робить цифрові компетентності громадян серед інших життєвих компетентностей найбільш пріоритетними. Цифрова компетентність передбачає впевнене та критичне використання цифрових технології у професійній діяльності, повсякденному житті та спілкуванні.
25 Листопада, 2021 р., 09:45
     Трансформаційні процеси у сучасному суспільстві зумовили не лише соціально-економічні та політичні зміни, а призвели до змін моральних норм,

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь