ІЗМАЇЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ ВІДДІЛ №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області

26 Жовтня, 2021 р., 13:34
Контактні дані: Ізмаїльський районний відділ №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області
20 Жовтня, 2021 р., 15:06
З 18 жовтня Кілійська районна філія ОЦЗ, як і вся Одеська область, працює у умовах карантинних обмежень червоної зони. Саме тому заздалегідь заплановані на 19 жовтня профорієнтаційний груповий захід для безробітних проводився не в приміщеннях, а на площадках перед будівлєю філії. Благо, що погодні умови сприяли цьому.    
20 Жовтня, 2021 р., 13:25
Одна з фундаментальних потреб  соціогенних потреб кожної людини - бути особистістю, сформуватись та реалізуватись як особистість. Вивчення психології особистості як суб’єкта правопорушення стоїть на одному з перших місць в методах попередження правопорушення, допомагає глибше зрозуміти мотиви вчинків правопорушника, регулювати взаємовідносини з ними, виявляти індивідуальність особистості. Задача персоналу пробації – змінити систему цінностей засуджених з кримінальних на соціально-корисні: праця, навчання, громадська діяльність, родина, повага до закону та інших людей. Для того, щоб допомогти людям припинити вчиняти правопорушення, працівники пробації повинні зрозуміти, чому засуджені продовжують порушувати закони. Для того, щоб змусити таких людей стати на шлях виправлення, треба змінити їхні думки. Для реалізації цього дуже складного завдання працівникам органів пробації потрібно мати певні знання в області педагогіки та психології, особливо якщо суб’єкт пробації – неповнолітня особа. Необхідні консультації в цих питаннях працівникам Ізмаїльського відділу №2 (колишнього Кілійського району) постійно надає практичний психолог, який вже кілька років співпрацює з відділом пробації у якості волонтера: він надає дуже корисні консультації та методичні рекомендації щодо роботи з неповнолітніми підобліковими відділу. Крім цього, на прохання відділу, психолог проводить індивідуальні  заняття з неповнолітніми порушниками з метою складання психологічного портрету останніх для більш якісного виявлення факторів ризиків вчинення повторного  кримінального правопорушення.
20 Жовтня, 2021 р., 13:24
     Пропагування здорового способу життя, правова просвіта, підвищення рівня поінформованості щодо формування навичок безпечної поведінки – це теми направлені на ресоціалізацію засуджених громадян та постійно обговорюються працівниками органу пробації зі своїми підобліковими під час виконання заходів індивідуальних планів наглядової пробації. Так, напочатку жовтня 2021 року суб’єкти пробації, що знаходяться на обліку в Ізмаїльському районному відділі №2 з питань пробації, прийняли участь у заході інформаційно-просвітницького спрямування, який провели працівники Ізмаїльського районного відділу №2 з питань пробації на тему «Насильство в сім’ї – важлива соціальна проблема» за участю інспектора ювенальної превенції Ізмаїльського РВП ГУНП в Одеській області Оленою Ростріпою.
24 Вересня, 2021 р., 20:04
       Одним з чинників, які здійснюють негативний вплив на розвиток нашого суспільства і держави, нині є високий рівень злочинності. Це негативно впливає на безпеку людей, їх життєдіяльність, нормальні відносини в родинах та суспільстві.
24 Вересня, 2021 р., 20:03
       Пробація працює з людьми, які засуджені до покарань не пов’язаних з позбавленням волі. Програма пробації включає цілий комплекс засобів для того, щоб людина могла налагодити нормальне життя. Це і лікування від алко- та наркозалежності, і допомога в пошуках роботи та житла, і психологічна допомога. В рамках наглядової пробації фахівці органів пробації  стежать за тим, як порушник виконує обов’язки, покладені на нього рішенням суду, а також усувають ризики повернення його до старого способу життя.
24 Вересня, 2021 р., 19:51
 За ініціативи начальника Ізмаїльського районного відділу №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області Людмили Дрібноход проведено робочу зустріч з керівником Кілійської організації Товариства Червоного Хреста України Валентиною Мажаровою та волонтерами цієї громадської організації.
10 Вересня, 2021 р., 11:53
       В рамках здійснення наглядової пробації, з метою сприяння усвідомленню суб’єктами пробації проблеми насилля в їх сім’ях, ознайомлення з правовими нормами, що захищають право громадянина на свободу від усіх форм насилля працівники Ізмаїльського районного відділу №2 з питань пробації провели інформаційно-просвітницький захід з молодою сім’єю суб’єкта пробації за темою «Сім’я  - простір без насильства».
10 Вересня, 2021 р., 11:51
        10 вересня - Всесвітній день запобігання самогубствам
02 Вересня, 2021 р., 12:38
       Сьогодні, 1 вересня 2021 року Вилківська дитячо-юнацька спортивна школа відзначає своє тридцятиріччя з дня заснування!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь