Відділ праці та соціального захисту населення

25 Серпня, 2020 р., 13:53
Криза COVID-19 вкотре оголила вразливість тих, хто вимушений працювати неофіційно, заробляти засоби для існування без гарантій і належного захисту. З початку 2020 року до травня включно спостерігалась тенденція до зменшення кількості офіційно зайнятого населення. Так, кількість працівників у травні цього року була майже на півмільйона меншою, ніж у травні минулого року.
10 Серпня, 2020 р., 16:04
               07 серпня 2020 року відбулась ХХІХ обласна звітно-виборна конференція Одеської обласної організації профспілки працівників державних установ України. Шляхом відкритого голосування   сформований новий склад обкому профспілки, обрано мандатну, ревізійну комісію, та членів президії обласної організації профспілки.
27 Липня, 2020 р., 16:12
Спека у літній період негативно впливає на стан здоров’я людини при виконанні трудових та посадових обов’язків. Перегрівання на робочому місці (головний біль, нудота, втома, млявість, сонливість тощо) збільшує ризик настання нещасного випадку. Саме тому, керівникам робіт в умовах підвищення температури повітря необхідно більш ретельно планувати виробничі завдання для кожного працівника, обов’язково забезпечити належний контроль за дотриманням вимог законодавства щодо створення безпечних умов праці під час виконання робіт при дії високих температур зовнішнього середовища, а саме:
27 Липня, 2020 р., 16:10
Запитання: Працівник отримав травму – зломав руку, під час виконання посадових обов’язків вдома. Чи має він право на оплату лікарняного? 
27 Липня, 2020 р., 16:10
Співробітники ГУ Держпраці в Одеській області в умовах карантину надають роз’яснення з питань трудового законодавства телефоном
22 Липня, 2020 р., 16:48
Досить часто жінки, які є розлученими звертаються з проханням до роботодавця щодо надання їм додаткової соціальної відпустки.
01 Червня, 2020 р., 13:47
 Нехай наші діти якомога довше залишаються дітьми. Безтурботними, веселими, радісними. Хочеться побажати, щоб кожна дитина  була здоровою і оточеною турботою батьків. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожний новий день- добрим і цікавим. А батькам бажаємо терпіння, доброти і ніжності. Не забувайте, що саме ви відповідаєте за щасливе і безпечне дитинство дітлахів!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь