Відділ праці та соціального захисту населення

10 Березня, 2020 р., 08:12
      Виконавчий комітет Вилківської міської ради щиро дякує всім небайдужим мешканцям  м. Вилкове, с. Мирне та с. Десантне, а також, колективам дитячих садочків, закладів освіти та культури, виконавчого комітету Вилківської міської ради, депутатам Вилківської міської ради, які  проявили добро та милосердя до людей похилого віку та долучились до акції  «Старість в радість».
25 Лютого, 2020 р., 11:41
24 лютого 2020 року Вилківська ОТГ в рамках реалізації проекту «Надання соціальних послуг в громаді», що фінансується за рахунок гранту, наданого Уряду України Японським фондом соціального розвитку (JSDF) через Міжнародний банк реконструкції та розвитку отримала офісне обладнання для розвитку спроможності надання послуг соціального захисту мешканцям Вилківської ОТГ: персональні комп’ютери, багатофункціональні пристрої, джерела безперервного живлення, мереживі маршрутизатори та пакети ліцензійних офісних програм і програмного забезпечення для персональних комп’ютерів. Загальна вартість отриманого обладнання становить – 177 тисяч 819 гривень.
19 Лютого, 2020 р., 15:37
Робочою групою з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, забезпечення контролю за додержанням законодавства про працю 18.02.2020 року здійснено рейдове обстеження суб’єктів господарської діяльності на території м. Вилкове з метою проведення інформаційно-роз’яснювальної  роботи з роботодавцями за місцем здійснення господарської діяльності, виявлення фактів тіньової зайнятості працюючих осіб на території м. Вилкове, попередження роботодавців про відповідальність за порушення законодавства про працю.
11 Січня, 2020 р., 13:35
     10 січня 2020 року відбулася зустріч голови Одеської обладміністрації Максима Куцого з дітьми – представниками активної учнівської молоді Одещини з метою обговорення актуальних проблем забезпечення прав дітей у регіоні. На дану зустріч від Кілійського району була делегована учениця  11-Б класу Вилківського ЗЗСО І-ІІІ ст. №1 Унгарова Олександра.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь