Відділ праці та соціального захисту населення

28 Травня, 2020 р., 15:07
В травні місяці представники Вилківської міської ради відвідали жителів м. Вилкове:
26 Травня, 2020 р., 15:14
В Україні запрацювала Віртуальна платформа емоційної підтримки Моніторингового центру КМДА з протидії COVID-19 (moncenter.eduhub.in.ua).
26 Травня, 2020 р., 15:06
До Міжнародного дня захисту дітей служба у справах дітей обласної державної адміністрації оголошує творчий конкурс "Найкращі в світі - мої діти!"  для усиновлювачів, опікунів, прийомних батьків, батьків-вихователів: за номінаціями:
21 Травня, 2020 р., 15:05
На виконання постанови КМУ від 11  березня 2020 року № 211 "Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2", ГС "Українська мережа за права дитини" розробила інформаційну листівку на основі Посібника із запобігання та подолання соціальної стигми від Всесвітньої організації охорони здоров'я.
15 Травня, 2020 р., 13:45
ЩОРОКУ КРАЇНИ СВІТУ ВІДЗНАЧАЮТЬ ДЕНЬ СІМ’Ї – ОСОБЛИВИЙ ДЕНЬ, ПОКЛИКАНИЙ НАГАДАТИ, НАСКІЛЬКИ ВАЖЛИВИМИ Є РОДИННІ ЗВ’ЯЗКИ І ЯКУ РОЛЬ ВОНИ ВІДІГРАЮТЬ У ФОРМУВАННІ КОЖНОЇ ОСОБИСТОСТІ. МІЖНАРОДНЕ СВЯТО ЗАПРОВАДЖЕНО У 1993 РОЦІ ГЕНЕРАЛЬНОЮ АСАМБЛЕЄЮ ООН І З ТОГО ЧАСУ ТРАДИЦІЙНО СВЯТКУЄТЬСЯ 15 ТРАВНЯ.
30 Квітня, 2020 р., 11:55
Враховуючи ситуацію, що склалася в Україні із загрозою поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 та із впровадженням карантинних заходів,  закликаємо громадян зайвий раз не виходити з дому та сплачувати комунальні послуги дистанційно. Наразі, Міністерством цифрової трансформації України спільно із сервісом онлайн – платежів та переказів Portmone.com https://www.portmone.com.ua/r3/uk/ розроблено освітній серіал «Оплата комуналки онлайн. Залишайся вдома». 
30 Квітня, 2020 р., 09:12
Товариство Червоного Хреста – незалежна й нейтральна організація, яка надає допомогу всім, хто опинився у скруті. Ця організація є громадською, тобто не отримує коштів із бюджету. Основним джерелом надходжень є членські внески та благодійні пожертви від простих громадян, підприємств та організацій.
23 Квітня, 2020 р., 09:05
Міністерством соціальної політики запроваджено інформаційну онлайн-платформу  „Допомога поруч”  для надання адресної допомоги вразливим верствам населення в період карантину.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь