Відділ праці та соціального захисту населення

01 Червня, 2020 р., 13:47
 Нехай наші діти якомога довше залишаються дітьми. Безтурботними, веселими, радісними. Хочеться побажати, щоб кожна дитина  була здоровою і оточеною турботою батьків. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожний новий день- добрим і цікавим. А батькам бажаємо терпіння, доброти і ніжності. Не забувайте, що саме ви відповідаєте за щасливе і безпечне дитинство дітлахів!
28 Травня, 2020 р., 15:07
В травні місяці представники Вилківської міської ради відвідали жителів м. Вилкове:
26 Травня, 2020 р., 15:14
В Україні запрацювала Віртуальна платформа емоційної підтримки Моніторингового центру КМДА з протидії COVID-19 (moncenter.eduhub.in.ua).
26 Травня, 2020 р., 15:06
До Міжнародного дня захисту дітей служба у справах дітей обласної державної адміністрації оголошує творчий конкурс "Найкращі в світі - мої діти!"  для усиновлювачів, опікунів, прийомних батьків, батьків-вихователів: за номінаціями:
21 Травня, 2020 р., 15:05
На виконання постанови КМУ від 11  березня 2020 року № 211 "Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2", ГС "Українська мережа за права дитини" розробила інформаційну листівку на основі Посібника із запобігання та подолання соціальної стигми від Всесвітньої організації охорони здоров'я.
15 Травня, 2020 р., 13:45
ЩОРОКУ КРАЇНИ СВІТУ ВІДЗНАЧАЮТЬ ДЕНЬ СІМ’Ї – ОСОБЛИВИЙ ДЕНЬ, ПОКЛИКАНИЙ НАГАДАТИ, НАСКІЛЬКИ ВАЖЛИВИМИ Є РОДИННІ ЗВ’ЯЗКИ І ЯКУ РОЛЬ ВОНИ ВІДІГРАЮТЬ У ФОРМУВАННІ КОЖНОЇ ОСОБИСТОСТІ. МІЖНАРОДНЕ СВЯТО ЗАПРОВАДЖЕНО У 1993 РОЦІ ГЕНЕРАЛЬНОЮ АСАМБЛЕЄЮ ООН І З ТОГО ЧАСУ ТРАДИЦІЙНО СВЯТКУЄТЬСЯ 15 ТРАВНЯ.
30 Квітня, 2020 р., 11:55
Враховуючи ситуацію, що склалася в Україні із загрозою поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 та із впровадженням карантинних заходів,  закликаємо громадян зайвий раз не виходити з дому та сплачувати комунальні послуги дистанційно. Наразі, Міністерством цифрової трансформації України спільно із сервісом онлайн – платежів та переказів Portmone.com https://www.portmone.com.ua/r3/uk/ розроблено освітній серіал «Оплата комуналки онлайн. Залишайся вдома». 
30 Квітня, 2020 р., 09:12
Товариство Червоного Хреста – незалежна й нейтральна організація, яка надає допомогу всім, хто опинився у скруті. Ця організація є громадською, тобто не отримує коштів із бюджету. Основним джерелом надходжень є членські внески та благодійні пожертви від простих громадян, підприємств та організацій.
23 Квітня, 2020 р., 09:05
Міністерством соціальної політики запроваджено інформаційну онлайн-платформу  „Допомога поруч”  для надання адресної допомоги вразливим верствам населення в період карантину.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь