Відділ освіти, молоді та спорту Вилківської міської ради Ізмаїльського району Одеської області

21 Лютого, 2020 р., 10:45
20 лютого – вся Україна вшановує День пам’яті  Героїв Небесної Сотні.
18 Лютого, 2020 р., 14:28
15 лютого 2015 року виповнюється 26 років із дня завершення неоголошеної війни в Афганістані. Вона  тривала майже 10 років і вимагала великих матеріальних і людських жертв, під час неї тисячі наших співвітчизників загинули у боях і померли від ран, контузій, травм і хвороб, пропали безвісти. Нікого з нас не можуть лишити байдужими страшні цифри: кожний четвертий із майже 600 тисяч військовослужбовців, які брали участь у бойових діях в Афганістані, - наші співвітчизники, і кожний четвертий із тих, хто не повернувся з Афганістану, - також наш співвітчизник.  За даними офіційних джерел, під час афганської війни загинули понад 15 тисяч солдатів, Україні війна обійшлася у більш ніж чотири тисячі загиблих. Зараз в Україні – понад  150 тисяч ветеранів афганської війни, з них близько восьми тисяч мають поранення, понад 6 тисяч є інвалідами.
17 Лютого, 2020 р., 08:28
Працівники Мирнівського сільського Будинку культури спільно з бібліотекою підготували та провели тематичний вечір «Тюльпаном чорним пам'ять проросте» до 31 річниці виводу військ з Афганістану. На зустрічі були присутні Бабін Валерій – учасник бойових дій у Афганістані та Бугаєв Ігор – учасник бойових дій у гарячих точках, у тому числі і АТО. Дякуємо воїнам за мир на нашій землі та чисте небо над нами!!!
17 Лютого, 2020 р., 08:25
23 Січня, 2020 р., 13:51
 В Вилківській музичній школі пройшла інформаційно-просвітницька година до Дня Соборності України. Цього року свято проходить під гаслом - " В єдності сила, разом сильніші"

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь